När diabetes inte är viktigt

När livet håller på att ta slut och diabetes blir ett litet problem, då blir det inte lika enkelt att samla energi att skriva. Nu börjar kroppen sakta att hämta sig och jag hoppas att sockersjukan igen skall bli mitt största problem.
Det har en längre period inte varit så och detta beror på att andra saker har varit så mycket värre.

Nu kommer jag förhoppningsvis att kunna skriva igen, jag har tänkt ut en massa, men det har inte känts viktigt nog, så det har fått vänta. Väldigt få saker är viktiga när man är riktigt sjuk. Från första gallstensanfallet till nu har det gått 4 månader. Den tiden har varit tuff, jag räknar från det anfallet som var så djävligt att jag inte klarade av det. jag har haft många tidigare, som inte gjort så ont och som inte bekymrat mig. Tyvärr hanterar jag mig själv, som jag är odödlig och eftersom jag har haft rätt hittills, så var det tufft att nästan lyckas med att sluta vara odödlig.

Jag kommer nu att prova att skriva igen, men jag är långt ifrån i bra skick ännu och känslan av odödligheten, har inte infunnit sig. Jag försöker ta vara på mig själv mycket mer nu och har börjat be om hjälp.

Den Olydiga

Lämna ett svar