Ni är alla viktiga

Det finns inga gränser.

Det är viktigt att vi tar hand om oss själva och våra vänner. Hela världen runt oss drivs enbart av vinstintresse och vi måste jobba tillsammans för att inte bara bli en siffra i en tabell. Tillsammans kan vi göra saker, men ingen av oss kan göra något själv. Trotts att jag lägger, så mycket jobb på att påverka, hade jag inte varit något, om jag inte haft er mina vänner, på sidan Olydiga. Det viktiga är att vi börjar bli många, som jobbar mot samma mål.

Jag kan tänka mig att jobba hårt för att få till en förändring, men det krävs många, för att nå målet. Jag beundrar er alla som svarar på frågor och jobbar för samma sak, ett friskare liv. Jag vet att jag aldrig kan tacka er alla på ett rättvist sätt, men för att nå ett mål måste vi vara många som jobbar. Tacksamhet är det enda, som kommer tillbaka och jag hoppas att det räcker för att vi skall kunna skapa ett bättre liv för många. Ingen av oss är odödliga eller vansinnigt starka, vi gör det vi tror på och vi får hoppas det räcker.

Tack till er alla mina vänner på sidan Olydiga, utan er hade jag inte kunnat göra något. Alla lär vi av varandra och jag hoppas att den gnista som finns nu aldrig skall slockna.

Den Olydige Diabetikern Lars Lindblom

Kommentera

Stäng meny