Nu har jag fått en ny titel som Djävulen, jag vet inte riktigt om jag gillar det

 • Jag fortsätter som jag gjort hela tiden att försöka lära ut hur sockersjuka skall äta, alla försök att göra det svårare, tar jag personligt. Jag var först ut med en ren LCHF sida för diabetiker och andra intresserade. Jag är inte snäll och har inte för avsikt att bli det, skriver man och pekar med alla fingrar spretande åt alla håll. Då tar jag åt mig, jag kan det jag håller på med.
  Jag bekymrar mig inte om någon lämnar gruppen, jag ser det inte som ett hot, för jag förlorar inget på att någon går ur:Detta är gratis arbeta och jag behöver ingen, som försöker styra mig. Jag gör det jag vill och gör det när jag vill. Det tragiska är att Anna Hallén påstår att jag pratat skit om henne, ni kan gör samma fråga, som man alltid bör göra var när och hur. Jag har inget behov av att jaga kostrådgivare, men när man skriver att LCHF inte hjälper typ2, att få ner sockret. Så ser jag det inte som något gulligt, som är riktat mot extrema bantare. Jag ser det heller inte som något kul att bli beskylld av att prata illa om henne. Nu har hon blockat mig så jag fick informationen i andra hand. Jag bryr mig inte om personen, det är texten som är viktig. Stå för det du gör eller ta bort det.Nu är jag en massa saker:
 • Fanatisk sektledare
 • Barnamördare
 • Djävel som inte kan läsa Bibeln
 • Elak
 • Oresonlig
 • Det är kul jag är snart 61 år gammal veterinär, som jobbar med livsmedel och djurskydd. Jag gör detta för jag fick frågan om jag kunde dela med mig av jag kan.

Detta inlägg har 3 kommentarer

 1. Prøv å se på alle som trykker GILLA eller LIKER som dine venner. Ikke ta all skiten personlig, Vi får alle utrivelige kommentarer. Spark i veggen og gå videre.Det er viktig for oss andre at du holder ut.
  Du er viktig for oss!
  Noen har jo økonomiske grunner for delta i debatten. AH er vel en av dem?

 2. Jag är en elak mamma, som bara ger mina barn MAT, och ingen omat.

 3. Anna Hallen är en iceperson i min värld och har varit det länge. Det hon skrev nu fick bara bekräftat att jag har har rätt. Och en sak till jag vet exakt vem som lögnaktigt påstått att Lars talat illa om AH . Men jag är uppfostrad till att inte tala illa om de som längre inte kan försvara sig Nihil Nisi.

Lämna ett svar

Stäng meny