Olydiga Diabetiker 3.0

Gruppen på Facebook där alla medlemmar kan skriva. Den starta 19 oktober 2013 och har varit illa ute flera gånger och helt tömd på medlemmar två gånger. Det har även riktats hot mot mig som person, som är Polis anmälda i Norge där jag bor sedan 7 år.
Är det någon som tycker jag reagerar kraftigt, så beror det på detta och det är inget kul. Tyvärr, så har de personer som håller på samma åsikter väldigt svårt att få vara kvar i gruppen. Då det är mycket enklare att bara ta bort dem, från gruppen och det görs.
Gruppen har ett syfte och det att göra mesta möjligt, med hjälp av kost och kunskap om kost. Vi har en egen variant av LCHF, som vi helt ensamma kan bestämma om och det är Mat enligt Olydiga, som vi normalt skriver som MeO. Jag började skriva mat istället för LCHF, för vissa personer med högsvansföring hävda med bestämdhet att jag inte bestämmer vad som är LCHF. Då var det enklare att bara skriva Mat, sedan fick Jessica Seger tag i detta och då blev det MeO. Hon är även en storätare av PUMA (pålägg utan macka).
Klicka här för att komma till gruppen, man måste bli medlem föra att läsa och skriva där.

Den Olydiga Diabetikern Lars Lindblom

Lämna ett svar

Stäng meny