Om fakta inte stämmer, med det man påstår

Hur många det är som tror på en lögn är bara en siffra utan värde. Siffran har bara ett värde för den som marknadsför lögnen. Jag kommer tillbaka till att motsäger man sig själv, då kan det inte vara sant. Att det är en mängd som valt att tro på detta, är bara sorgligt. Jag vill ha det till att fakta kan man bara motbevisa, men man kan inte diskutera dem och tro att fakta inte gäller, bara för då tjänar man inga pengar längre.
Fakta kan motbevisas av nya och bättre fakta, men det kan inte tas bort av lögner och vinster för fabrikörer. Jag är besviken på att så många låter sig luras. Fakta ligger helt öppet och lättillgängligt för den som söker. Nu råkar jag även ha en utbildning, som gör att jag ofta kan skilja sant från falskt och den som hoppas att det går över och jag skall bli tyst, känner mig inte. Jag väljer vad jag skriver och hoppas bara att det får en stor spridning. Jag är bara i början av det jag skall göra och jag har ett stöd i allt jag gör.

Fakta kan inte diskuteras, de kan bara motbevisas och då räcker bara bättre fakta. Hur många det är som är med i KS gruppen har inte med fakta göra. Det säger inget om det fungerar eller inta. Man måste skilja på tro och fakta.

Den Olydiga Diabetikern Lars Lindblom

Lämna ett svar

Stäng meny