Ovetenskap slår nya rekord

Man har genom att göra stora studier hittat ett samband mellan salt och sjukdom. Det är bara ett stort problem, man har lurat sig själv. Att ha vitrock och vara akademiker gör inte att man kan allt.

Det är inte salt, det är socker.

 

Det är så att vi matmissbrukar måste ta extra salt, när vi slutar med chips, jordnötter och snabbmat, annars mår vi skit och får högt blodtryck. Vad är det som gör att de hamnar fel:

– De är korkade (tveksam till den)
– Coca-Cola och Pepsi, har mycket pengar (sannolik)

All salt mat följs av en hög sockerkonsumtion (vet jag), nu har jag snart tröttnat på dessa stora nyheter om farlighet, hos fel produkter. Tyvärr är jag redan OLYDIG och tänker själv. En studie på data kan aldrig bli bättre, än det hypoteser man stoppar in. När jag gick forskarutbildningen, fick jag lära mig om detta. Går man på data från en befolkningen, måste man alltid titta på om det finns något som följs åt. Stiger salt intaget, så stiger socker intaget. Men socker kan det inte vara för då får vi inga pengar att göra studier för.

Den fega råttan i ett labb, är den med vitrock, som sprider lögner, som vetenskapliga sanningar. Jag skulle önska att vi kunde samla ihop ett gäng och läsa forskning. Vi som redan med våra kroppar, en gång för alla bevisat att de har fel.

För alla er som har grusgångar, så vet ni hur besvärligt det är med gräsrötter. Men man tar säkert som alltid hjälp av multinationella bolag i detta fallet också, på samma sätt som Monsanto och roundup tar hand om grusgången. Pengar är inte smutsiga det är de, som samlar på dem, som är de som är ansvariga. Pengar är bara ett mått på hur giriga det är.

Den Olydiga Diabetiker
Mitt nya yrke är gräsrot

Detta inlägg har en kommentar

  1. Eva Celik

    Jag är också en besvärlig gräsrot. Skapa kalla mig det bästa gång ett formulär frågar efter yrke bra idé Lars

Lämna ett svar