Pengar, det gäller pengar.

Vår hälsa är inte viktig, lagom sjuk och stor förbrukare av medicin, då är vi lönsamma.

Ät som en frisk och bli sjukare, borde man säga till alla sockersjuka. Nu lyckades man få det till att bli en rättighet och en frihet från diet. Det tragiska är att vi betalar via skatten och ser inte den dumhet som pågår. Många vet inte för hur mycket pengar de förbrukar medicin. Kan vi låta vinstdrivande företag styra vad som händer, med vår hälsa. De köper allt och skandalerna avlöser varandra, bara för att öka vinsten.

Skulle alla diabetiker äta LCHF imorgon, så skulle många läkemedelsföretag gå i konkurs. Det är ingen lek och det är mycket pengar i detta.

Jag har alltid trott, att det jag gör inte spelar roll, men det gör det. Jag kan få betalt för att sluta, göra det jag gör nu. Därför är jag väldigt tveksam till att ta in pengar i någon form. Jag blev erbjuden hjälp att starta en stiftelse och få lön från den. Bara man fick hjälpa mig att skriva. Nu är detta historia det blev ingen stiftelse i denna gruppen och jag skriver lika illa som alltid.

Titta alltid efter om man tar mot sponsor pengar, innan du läser vad de skriver. Pengar kan köpa nästan allt. Jag har skrivit på mobilen i över ett år nu. Innan jag själv kunde köpa mig en ny PC. Nu är det inte synd om mig på något sätt. Utan bara en varning att vissa grupper, har en risk att bli en förrädisk reklam kanal för läkemedelsindustrin. Det blir snyggt och proffsigt, som all reklam.

Kommentera

Stäng meny