Pyttipanna är fortfarande dålig mat.

Nu har jag testat potatismjöl igen och det fungerar inte. Det ger inga positiva effekter alls. Samma resultat som förra gången.
Nu har jag testat pyttipanna igen och det är lika gott som alltid, men det är fortfarande skräpmat. 

Bönor kan jag inte testa för jag äter inte tre gånger om dagen, jag äter en gång eller inte alls. Detta gör att testar jag bönor kommer man bara säga att jag gjort fel.

Jag tror inte man kan äta pyttipanna på ett felaktigt sätt och det är samma skitmat, för blodsockret, som det varit under mina 20 år som sockersjuk. Potatis blir aldrig bra hur man än gör med dem. Att röra ut potatismjöl i kallt vatten går inte att göra på så många sätt, från sätt att det är otroligt äckligt att dricka. Så påverkar det på inget sätt mig positivt. Det här har vi tuggat igenom en gång tidigare. Nu är det dags att lura nya personer, med samma gamla saga.

Den Olydiga Diabetikern Lars Lindblom

Detta inlägg har 2 kommentarer

  1. Måste jag välja mellan poatismjölsvatten och pyttipanna så föredrar jag en begränsad mängd pyttipanna! ?

  2. Varför varför vill man så gärna lura på andra dumma kurer och matförslage som t ex bönor.
    Visst jag förstår att författarna till bönboken vill tjäna pengar på den.
    Men vem utöver potatisodlaren och potatismjölsfabriken och kartongtillverkaren och tillverkaren av potatismjölspåfyllningsmaskiner Tjänar på att vi dricker potatismjölsvatten?

Lämna ett svar

Stäng meny