Reklam eller utbildning

Det finns ett enormt problem med vidareutbildning av läkare, då kunskapen ägs av läkemedelsföretagen. Det gör att det är marknadsavdelningen på läkemedelsföretagen, som bestämmer vad utbildningen skall innehålla. Detta ger det tragiska resultatet att den mest vetenskapliga läkaren du kan träffa är en nyutbildad, sedan går det bara utför.

Jag tror att den privata företagsverksamheten i läkemedelsbranschen, är dagens stora problem. Jag har ingen möjlighet att försörja mig på mitt skrivande, för jag är på fel sida. Jag jobbar, för det jag brinner för och det är att dela kunskap och inget annat. Jag blev av livet tvingad att be om hjälp från er andra, för att kunna fortsätta.

Nu börjar nästa steg med en hemsida, då jag inte behöver skriva allt själv längre. Vi kommer gemensamt att vinna kampen om att äta oss friskare, istället för att äta medicin. Mat är en nödvändighet och då inte saker som bara ser ätbara ut, utan riktig mat.

All forskning som inte ger vinst, brukar begravas och inte publiceras. Vilket gör att det arbetet som görs av några enstaka galningar, kommer att få stor betydelse. Jag är inget utan er som läser det jag skriver, jag överlever inte utan ert stöd och jag är galen som inte ger upp.

 

Den Olydiga Diabetikern Lars Lindblom

Lämna ett svar

Stäng meny