Reverserad diabetes typ 2, -70 kg på vågen

Reverserad diabetes typ 2, -70 kg på vågen

-70-kg-pa-vagenJag skriver lite här och berättar om den fantastiska hälso- och viktresa jag gjort sedan januari 2012.
I dagarna vägde jag mig för ovanlighetens skull och vågen visade då 87,7 kg. Detta innebär att jag gått ned nästan 70 kg i vikt sedan januari 2012. När jag vägde mig i juni 2016 vägde jag 123,7 kg vilket innebär en viktnedgång på 36 kg på ett och ett halvt år. Jag har reverserat min diabetes typ 2 till 100% och det sedan flera år tillbaka och mina övriga medicinska värden är idag de bästa jag haft i hela mitt vuxna liv. Allt tack vare lågkolhydratkost (LCHF) och 16:8 periodisk fasta. Detta är jag oerhört nöjd och tacksam över, att jag har hittat en livsstil som håller mig både frisk och som normaliserar min vikt!

Dessutom så har min framgång uppmärksammats hos Kostdoktorn. Det kan ni läsa om under nedanstående länk.

Min hälsoresa har uppmärksammats hos Kostdoktorn.

Lämna ett svar