Silverte inget bevis för att silver använts länge.

Silverte är en dryck bestående av hett vatten och mjölk eller grädde som ger dess silvriga utseende. Ofta ingår också socker eller honung även om somliga föredrar den utan. Trots dryckens namn ingår inget te eller silver. För vissa är silverte bara hett vatten.

Jag älskar alla korkade kommentarer jag får, skicka gärna fler. Men den om silverte är den hittills dummaste och den blir nog svår att slå. Jag beundrar er ihärdighet, men det är väldigt tunt med fakta och kunskap. Jag behöver inte mer information om hur många troende KS har.

Den Olydiga Diabetikern Lars Lindblom

Detta inlägg har en kommentar

  1. När jag var barn var det mycket fint att dricka silverthe ibland damerna.Bestid av grädde o varmt vatten.

Lämna ett svar

Stäng meny