Smör skall det vara

Surrogat.

Man försöker i kristider alltid ersätta saker med konstgjorda produkter. Jag kan se en viss vinst med detta, men dessa produkter finns bara under tiden man inte kan få fram äkta vara. Tyvärr finns det ett lysande undantag till detta det är kopian på smör.

Margarin tillverkas med att man med hjälp av kemikalier ändrar billig matolja, till att bli fast i konsistensen. Man tillsätter smör arom och färgar. De ämnen som man använder under tillverkningen, kan man inte få bort helt. Detta ger ett behov av att man godkänner en nivå för av hur mycket av dessa gifter ”vi” kan äta. Vi belastar kroppen med en produkt som innehåller godkända mängder av gift. När man nu kontrollerad mängderna, visar det sig att de innehåller mer gift än det man säger är säkert.

Det är väldigt lönsamt att tillverka surrogat smör, så det finns pengar som rör sig runt i samhället och påverkar. Man har starka samarbetsorgan som påverkar vår politiker. Vi har inget större hoppa att livsmedelsverket skall ge oss trygga livsmedel, de är för starkt knutna till industrin för att klara det.

Köp SMÖR, de är innehåller bara det de skall innehålla. Bojkotta margarin köp aldrig den skit produkten, som behöver gränsvärde på kemikalier för att kunna tillverkas.

Låt oss vanliga människor bestämma, genom att helt enkelt sluta köpa. Jag tror det är det enklaste sättet att få till en ändring. Utan kunder ingen tillverkning.

Den Olydiga Diabetikern Lars Lindblom.

Lämna ett svar