Socker den "söta" döden.

Jag har länge letat efter om någon studie har vågat sätta en gräns för hur lite socker man kan äta. För min del hittar jag bara att det inte är essentiellt, men dit har inte vården kommit ännu. Man har döpt om det till näring och näringsinnehåll. Man ljuger helt enkelt sina patienter rakt upp i ansiktet, genom att använda omskrivningar. Omskrivningar som när man säger ”FY SJUTTON” istället för att använda en äkta svordom.

-Jag vill ha en studie som visar att socker är livsnödvändigt. 

-Jag vill ha studier som visar, varför näring är det samma, som socker innehåll.

-Jag vill ha studier, som visar att högre halt av socker i kosten, som ger högre blodsocker. Skulle ge snabbare väg till hälsa och ge bättre läkning av sår.

Det är känt sedan länge att diabetes och höga blodsocker, bryter ner blodkärl och ger sår som inte läker. Men trotts detta så serverar man mat full av socker, till svårt sjuka och kallar det näring. Man skyller på att man måste, för det finns riktlinjer, som tvingar dem att jobba mot kunskap och vetenskap. Det är låg vatten märke, för vården när man som sockersjuk är tryggare i hemmet än på sjukhus. Jag blir arg och rädd över de inflytande, som industriproducerad kost fått inom vården. Något som är dyrt och värdelöst, är väldigt viktigt att skydda, tyvärr dör våra nära och kära av den vård och mat de får.
Detta skulle behöva provas i domstol, där man gick genom bevisen, för vad som är bra och dåligt och där man ställde ansvariga, till svars för sitt handlande. Jag har inte den makten ännu, men jag kommer jobba för att detta skall granskas.

Den Olydiga Diabetikern Lars Lindblom

Lämna ett svar

Stäng meny