Sopa under mattan, fungerar det

Ät vad du vill och ta insulin fungerar de, går detta verkligen, att lura i någon, som inte tål glukos.

Helt tydligt så anser man att den personliga friheten att äta socker, godis och dricka läsk, är värd att dö för. Man kan bli en martyr som dör alldeles för tidigt och höjs till skyarna, av de likasinnade.

Var det värt att dö för, det finns så mycket liv kvar att leva, alla konstiga upptåg och dumheter man aldrig kan få gjort, om man bara dör eller blir blind och amputerad.

Jag tror jag får fortsätta att vara den, otroligt jobbiga person som säger är det värt att dö för, att ha friheten att äta vad man vill. Är det så svårt att ducka för det man inte tål. Det kostar i snitt 10 år av livet att ha sockersjuka. Jag kan bara, sätta mig och vänta, så blir de färre och färre kvar av sockerätarna.

Nu tycker jag det blivit kul att skriva, så jag bara hoppas att någon orkar läsa och tänker till. Jag är lycklig, som jag gjort något väldigt fantastiskt varje gång jag hjälpt någon. Konstigt nog blir jag fortfarande lika överraskad när någon säger tack. Jag borde veta nu att det fungerar.

Mitt mål är att ändra förutsättningen för alla sjuka så de får hjälp, istället för att bara få köpa mediciner, som man skall äta resten av livet. Att ändra livsstil behöver en större arbetsinsats, men det kan bli mindre medicin eller ingen medicin alls. Nu kommer jag fortsätta med detta så länge jag orkar. Det blir hårt för er som läser allt jag skriver, men jag tänker inte sänka farten, om jag inte mår dåligt. Jag hoppas på att bli så frisk att jag kan öka det jag gör och hinna med det jag vill göra, idag blir det bara lite små texter och konstiga skämt i gruppen Olydiga Diabetiker 3.0

Jag bor där och är nästan alltid hemma.

Lämna ett svar

Stäng meny