Stärkelse inte lika giftigt, som socker

Skall man sortera i skiten, så skall man. All sannolikhet tyder på att det fruktos biten som gör oss sjuka. Då det är vårt vita fina socker som är inblandat i sjukdom. Glukos biten verkar bara vara en som skvallrar på att kompisen fruktos har gått för långt. Levern den stora fabriken i kroppen, blir förstörd av fruktos. Den blir full av fett och slutar fungera, som den skall.
Man kan genom fasta ganska snabbt rätta till den biten, med fett i levern. Nu är det inte så att det är fixat och klart, så man kan fortsätta att äta fel. Kroppen klarar inte hur många sådana resor, som helst. Ät dig frisk och acceptera att det är så för resten av ditt liv.
Hade du tillhört en av de folkgrupper som enbart lever på sötpotatis, så går det bra så länge man inte får socker till. Det finns i detta läget inget som inte en Coca-Cola, skulle kunna fixa. Dricka socker är det sämsta sättet att få i sig socker. Det nya lågpris sockret tillverkat av stärkelse har man valt att göra en högre fruktos halt i. Fruktos är det söta i sockret.

Det finns inga bra kolhydrater, det finns dåliga och så finns det, de som är ännu sämre.

Vad man äter är något man själv väljer utifrån vad man gillar, det blir ingen skillnad i detta bara för man inte äter det man inte tål. Jag äter fortfarande bara det jag gillar.

Jag har ett mat tabu gällande socker, det är min absoluta övertygelse att jag blir friskare utan allt socker och en starkt begränsat intag av kolhydrater (sockerkedjor). Jag har ingen som vill betala för att bevisa något i denna frågan, då alla tjänar mer pengar på den ordning som råder nu. Sluta och köp skräp, köp mat i stället, vi har makt genom att bara ändra vad vi gör.

Jag kan berätta hur man skall göra, för att äta sig friskare. Det är helt frivilligt och den som inte vill slipper. Men jag har inget behov att ha dessa personer, surrande runt mig. Jag har möjlighet att välja vem jag lägger tid på och den möjligheten, väljer jag att använda. Det ger mig ett bättre arbetsklimat.

Lämna ett svar

Stäng meny