Stress höjer blodsockret

Att försöka bromsa ner den mentala oron, är en hopplös uppgift. Jag får inte ordning på mitt blodsocker, just nu och försöker därför sänka mitt tempo. Tyvärr lyckas jag ganska dåligt med det (sänka tempot).
Jag håller på med ett projekt och det är att starta ett slakteri i Norge, jag jobbar med det, plus att min personliga värld har gått i små bitar. Nu försöker jag plocka bort en bit i taget och lösa de små sakerna först, så jag får bättre kontroll. Jag har trotts all kaos, börjat få på plats en plan, där allt skall innebära att jag kan leva utan stress oavsett vad som händer. Jag är sakkunnig när det gäller slakteri, så jag förhandlar och försöker få allt på plats. Mitt mål är att på sikt sälja frigående norska lamm i Sverige. Det är en de friskast och naturligaste kött man kan få tag i, jag kommer förhoppningsvis, att orka med detta. Men jag spyr hellre av trötthet och sömn brist, än jag förnedras mer av myndigheter. Det är fruktansvärt jobbigt att vara sjuk, så sannolikt skulle jag må bättre av att jobba och vara sjuk.

Jag vet att jag inte är ensam att ha ett liv som inte fungerar och jag har nu fått en sak till att skriva om. Vi måste få våra trygghetssystem att fungera, så man inte skall vara tvungen att försöka med mer, sjuknärvaro på jobbet. Jag är gynnad som högutbildad och specialiserad, jag kan på sikt dra in mycket pengar på få timmar. Nu är det enbart gratis arbete och det får vara det fram till dess de börjar slakta. Spännande är det att göra nya saker och jag hoppas det går i lås. Jag har inte gett upp (ännu), utan nu skall jag resa mig upp och använda all min envishet, för att på nytt göra saker jag inte orkar.

Den Olydiga Diabetikern Lars Lindblom

Lämna ett svar

Stäng meny