Trampa inte på mina vänner

Jag fungerar på ett sätt, lite i cirklar, den som är i de inre cirkeln får mycket mer hjälp och den som är längre ut, får mindre hjälp. Det är inte för jag värderar människor olika utan det är snarare så, att det som blir som familj, får allt jag kan ge. Ofta tar jag i mer än vad jag orkar och tänker inte på mig själv när jag jobbar med en sak. Jag vet hur hopplöst det kan vara, när allt går fel och inget man gör hjälper. Då behövs en sådan som jag, som orkar en liten stund i taget, trotts att jag är sjuk och eländig själv, men fortfarande kan göra något positivt.
Jag önskar att jag haft mer ork, då det är så mycket som blir oskrivet. Jag har idag tagit, för mycket av min ork och jag vet inte vad som kommer att hända beroende av det. Jag hoppas jag inte blir sämre igen.

Den Olydiga Diabetikern Lars Lindblom

Lämna ett svar

Stäng meny