Vaccin

Faran med att sprida saker man inte kan och inte förstår är enorm. Man sprider direkta felaktigheter, om de biologiska, man hävdar att man blir friskare och bättre skyddad av att genomgå sjukdomen. Kroppen har bara ett immunförsvar, som reagerar på sjukdomen och vaccin. Vaccin kan tillverkas på en mängd olika sätt och det som är mest tragiskt, är att man beskyller vacciner för biverkningar, som de omöjligt kan ha.
Tyvärr så blir allt gällande vaccin, en fråga om statistik och vetenskap. Hur många skadas och dör av sjukdomen, är den siffran hög, så kan det finnas anledning att använda vacciner, som inte är helt utan biverkningar. Det räcker med enstaka fall, där det inte finns ett säkerställt samband, så skall man stoppa alla vacciner, enligt de mest högljudda motståndarna. Problemet är inte att det finns problem, det går att hantera, men när man påstår att sjukdom ger ett annat immunsvar, än vaccination, då har man missat hela poängen. Vaccin måste var så likt sjukdomen som det går för att fungera. Liknar det inte sjukdomen, så ger det ingen immunitet.

Man ifrågasätter utan att blinka även smittkoppor och utrotningen av sjukdomen. Nu är man på väg att gå i mål när det gäller Polio också, så vi slipper den helt. Vaccin är nödvändigt och internet är ingen bra källa till kunskap, om man inte är källkritisk. Idag blockera jag två eftersom jag tröttnat, på att läsa deras dravel. Jag tycker inte det är mitt uppdrag att sköta allt, men jag har kunskap om vaccin och kund inte låta bli.

När man löser problemet med typ1 så blir det med hjälp av ett vaccin. Skall man ha rätt att vägra det vaccinet också???

Den Olydiga Diabetiker Lars Lindblom

Lämna ett svar

Stäng meny