Vad åt du tidigare

Ibland så bygger man allt hopp till nuet och det jag gör nu är det som skall göra mig till den friska perfekta människan. Man hoppar på olika snabba lösningar där man snabbt skall bli friskare och få den perfekta kroppen. Det är inte så enkelt.

Vad åt du tidigare och hur länge gjorde du det och hur stora skador har kroppen fått av de. Hur lång tid tar det för dessa skador att läka. Snabbar än så kan man inte lösa saker med kost. Tyvärr kan det ta tid efter man börjat göra bättre val. Men hur stor skillnad man gjort i kosten och hur stora skador kroppen har är direkt avgörande för hur snabbt man mår bättre.

Jag tror på den klassiska LCHF varianten och kommer fortsätta med den. Den går bra att leva med.

Den Olydiga Diabetikern Lars Lindblom

Detta inlägg har en kommentar

  1. Det tog mig 18 månader att läka ut min neuropati, men det visste jag inget om. Jag åt för att maten var god och jag slutade få känningar av insulinöverdoser.

Kommentera

Stäng meny