Vårdad till döds

Dietister behöver inte tänka de har riktlinjer och tabeller, som de följer. Om det sedan blir så att patienten dör då, har de ryggen fri, för det har jobbat efter sina riktlinjer.

Jag förstår fortfarande inte varför man ger socker till en diabetiker och sedan kallar det insulin brist.

Jag har lyckats undvika dietister länge, för det är en grupp jag inte har någon respekt för, det har dykt upp undantag, som gör ett bra jobb. Jag vet inte om det är bara jag som skall jaga dietister och deras dumheter. Min fastlege lätt mig inte träffa dietisten, för jag hade säkert krossat informationen. Det värsta är att vi nu måste hjälpas åt och tänka ut en lösning, jag kan tänka mig att jobba stenhårt för att få till en ändring.

Den Olydiga Diabetikern Lars Lindblom

Detta inlägg har en kommentar

  1. Mariann Högström

    Kanske ändra på riktlinjerna så de inte kan luta sig mot dem om patienten blir sjukare eller dör av deras kostråd.
    Tror i och för sig inte att någon som jobbar inom vården vill skada sina patienter men det saknas nog kunskaper.

Lämna ett svar