Vården 007 (med rätt att döda)

Jag följer med skräck visa händelser i min omgivning och känner mig maktlös. Men tyst, tänker jag inte bli och nu måste vi få bort dietisterna från vården, om det inte börjar göra rätt. Detta gäller pappan, till en av mina vänner som blir sond matad och man säger att det inte går att använda annat, än mat med glukossirap. Jag blir av detta tok ARG. Glukossirap är en dålig kopia på vårt vanliga socker, en dålig kopia då man bara nästan har lyckats att framställa, den disackarid som vi kallar socker. Detta innebär att det är två enkla socker som borde sitta ihop inte gör det. Man kan framställa de två enkla sockerarterna, men de sitter inte ihop och ovan på det brukar man ha ett högre innehåll av fruktos, som borde kallas gift i detta sammanhanget. Allt för det låga priset (vinst optimering).
Teorin om det livsnödvändiga sockret, gör att en försvarslös man matas med en sockersörja, som ger 25.0 i blodsocker. Detta är MORD och det är en dietists dåliga kunskap som ligger bakom. Jag önskar att vi kan få ett slut på detta NU inte imorgon eller senare, utan helt klar NU och utan en enda sekunds väntetid.

Vården är underbar och en plats som dyrkar gammal kunskap, man ger glukosdropp till diabetiker vid operation, för man har alltid gjort så. Har man inte nog besvär av operationen så skall man även få skyhöga blodsocker också. När det gäller sockerdropp, så får man vara både arg och envis för att slippa. Man dör inte av sockerbrist, kroppen fixar de socker som måste finnas, om man inte är svältande sedan länge.

Hur länge kan detta fortgå med 007 beteendet gällande patientens liv inom vården. Jag känner inget behov av att vara vänlig när man dödar mina vänner och deras familj.

Den Olydiga Diabetikern Lars Lindblom

Detta inlägg har 3 kommentarer

  1. Uppenbart är att man tänker(?) I kalorier/energi då är ju socker av alla de sorter det närmaste att ta till billigt är det ju också. Men långsamt plågsamt mord är det ren och skär misshandel och skulle anmälas.

  2. Sanslöst bra skrivet! Önskar att många, många läser det!

  3. Ofattbart att utbildade läkare seriöst försöker få ner ett skyhögt blodsocker genom att pumpa in ännu mera socker. Och till på köpet förundrar sig över att det stiger.

Lämna ett svar

Stäng meny