Varför ändra om det fungerar.

Att äta LCHF blir svårare för varje dag. När man äter kost och möts av nya saker som man skall äta, så hade man aldrig blivit diabetiker. Alfred Hitchkock hade ord för den hemliga pryl, som var films tekniks huvudrolls innehavare, han kallade de för gizmo. I LCHF dycker det upp många nya gizmos varje år och varje sak säger emot grundtanken i LCHF. Inget är till för att vara enkelt, nu har jag försökt kliva av den debatten helt och bara säga MeO.

De som orkar kan gärna fråga varför och hur. Jag hinner inte lägga tid på detta, jag bara väntar på nästa avsteg.

Jag har lovat mig själv att inte ta i den stride igen, den kostar för mycket och den nya tron är väldigt stark. Glöm inte att mäta blodsocker om ni testar och köp aldrig argumentet att det hjälper inte alla. Det hjälper inte dem som kollar blodsockret och de andra vet inte. Det kommer nu mer som inte är LCHF som blivit jätte nyttigt och det tror jag inte på.

Kommentera

Stäng meny