Varför fungerar inte vården

Vem ser till patientens bästa

All sjukvård håller på att bli enbart en ekonomisk fråga, där vinsterna för läkemedelsföretagen styr. Den vilseledande reklamen som ges till Läkare har en så stor omfattning idag, så man kan nästan inte lita på läkare längre, utan man är tvungen att ta hand om sig själv.

Som grundare till Facebook sidan Olydiga Diabetiker 3.0 får jag höra många historier om läkare, som gör att jag tvivlar starkt på, om de vet vad de håller på med. Köpt och betalt av läkemedelsföretagen känns det som och detta får vi betala med vår hälsa. De enorma vinsterna som läkemedelsföretagen gör betalar vi via skattesedeln. Läkemedel prissätts av företagen och subventioneras av skattemedel.

Det värsta är att vi egentligen inte har en chans, om vi inte själv börjar göra aktiva vårdval. Vi måste visa att vi tar reda på vad som gäller, och inte bara säger ja till allt som händer. Det är våra liv och vi måste göra vad vi kan för att vara så friska som det går.

När det gäller kostråd och dietister, vet jag inte riktig hur jag skall tackla de, så jag väljer att inte kommentera, så mycket. Men så länge man tror, att man måste äta kolhydrater, tänker jag inte ta någon hänsyn till dem. Jag kan inte göra så mycket annat än att hjälpa så många som möjligt att upptäcka det samma som jag gjort och det är att LCHF är lösningen, för väldigt nästan alla.

En diabetiker bör äta LCHF, för att må bra. Kroppens behov av insulin skall vara så lågt, som man bara kan uppnå med kosten. Det finns ingen medicin i världen som kan ersätta en kost som gör detta. Den enda nackdelen, är att man kan inte sluta att äta rätt, men man mår så bra, att det är inte stort problem att äta så för alltid.

Fortsätter läkare att gå i koppel, med en hård knytning till läkemedelsföretagen och skriva ut livslånga medicin behandlingar, kommer vården att sluta fungera, beroende av brist på pengar.

Den Olydige Diabetikern Lars Lindblom

Lämna ett svar