Varje dag är en kamp

Nu har jag aldrig sänkt mig till att hota någon. Det närmaste jag kommit hot, är att jag lovat att jag skall undvika vissa personer, så långt det går. Det finns däremot ett intressant faktum och det är att all jag städar bort hamnar i grupper, som är positiva till bönor. Det man bör tänka på att den strömmen går åt andra hållet också, vi får alla som är negativa till bönor. Jag får information, om att man inte enbart håller sig till sak. När man kontaktar folk som tror på LCHF enligt den gamla modellen.
Jag tycker allt runt bönor stinker mer och mer, det finns ingen anledning, att diskutera fakta. Det finns ingen annan möjlighet, än att ändra fakta för att bönor skulle hjälpa på det sätt man påstår. Det kommer mer information snart, jag har delegerat skrivjobbet, för att hinna med andra saker också. Jag kommer även i fortsättningen göra vad jag kan för att undvika kontakt. Ställ upp för bönor och möt min tystnad, då jag aldrig diskuterar fakta. Jag har krav och fyller man inte dem så, är det bara en person mindre att ta hänsyn till.

Den Olydiga Diabetikern Lars Lindblom

Lämna ett svar

Stäng meny