Vem är hjälparen

Hjälp till själv hjälp.

Jag blir glad när sidan Olydiga fungera, som en snabbt sätt att kolla om man tänkt rätt. Vad skall jag göra nu, jag har det på detta sättet. Nu är vi så många, att det kommer svar från personer, som varit igenom samma problem.

Jag läser och ser att även de som har haft diabetes länge frågar och får svar som ger aha upplevelser. Det finns ett stort behov av denna verklighetsbaserade kunskapen. Nu behöver inte alla göra samma misstag, nu kan man få reda på vad som fungerar.

Det är bara några få timmar på natten det är tyst och stilla och många vaktar sidan. Den hjälpsamhet som är mellan de, som deltar är stor. Visst kan de bli fel, men det är inte ofta. Jag blir glad när alla hjälps åt och ser till att det fungerar.

Som ny diabetiker måste de var oerhört starkt att få hjälp av folk som levt med samma problem i massor av år, som snabbt och snällt ger råd. Jag får en känsla av att vården inte riktigt når fram med den information de ger eller alternativ två, råden är för dåliga.

Nu har vi en fungerande lösning, som klarar de, med massor av gratis arbete och glädje. Men är det hållbart i längden. Kommer det kunna fortsätta så här eller är det beroende av starka individer som pressar på.

Den Olydige Diabetikern Lars Lindblom

Kommentera

Stäng meny