Vetenskap lider av kunskapsbrist

Pengar snurrar sig djupare och djupare in i vetenskapen, från början fanns det en teoretisk chans att universiteten var fristående, men nu kan man inte hur lite källkritisk man än är, se annat än starka band, till personer som gör vad som helst för pengar.

Min vän Läkaren Nisse Simonsson skriver så här ”Ledande läkare får betalt av Big Pharma för att INTE vara objektiva.Hade dom varit objektiva hade dom inte fått betalt.”

När vi upptäcker att de ljuger, så använder de, sin utbildning på ett sätt som är sorgligt. Man kräver vetenskaplig studier av vanliga människor, som säger att de fuskar. Vi är inte intresserade av kost behandling, räcker inte för att avfärda behov av studier. Vetenskapligt kan man inte publicera anekdoter, men jag kan berätta om mig själv att jag blev friskare av att göra tvärtom mot dagens kost råd. Det är inte enbart några små fel de har gjort, det är allt som är fel. Det har inte försökt att förklara varför mina olydiga vänner, blir friskare för varje läkarbesök. Trotts att många är multisjuka, så fixar en veterinär och ett stort gäng frivilliga detta.

Min fråga brinner och är akut, de skadas människor av dessa dumheter hela tiden, var är tillsyns myndigheten, har den somnat in för evigt.

Olydiga Diabetiker 3.0 kan:

– Få många typ2 medicin fria. Även de som stått på insulin i mer än 10 år

–  Få till varaktig vikt minskning

– När det gäller typ1 minskar insulin förbrukningen och de får bra blodsocker kontroll

– Vi kan skilja på ketoacidos och ketoner

Det har varit en hård kamp, där jag märker att vi med jämna mellanrum får in personer, som gör vad de kan för att sabotera, nu har vi en lösning på detta, de åker ut direkt. Vi kan därför bara hjälpa dem som vill ha hjälpa av oss och vi kan ha många läsare i gruppen, men vi kan tyvärr inte ha någon som vill ändra gruppen. De som vill ändra gruppen är ofta väldigt hotfulla och sprider rykten om vad vi gör. Det är enkelt för alla titta efter, men kommer man i konflikt med administratörerna av gruppen, så är man inte med längre.

En titel som professor på ett stort universitet, borde vara en garanti för att man arbetar efter vetenskapliga metoder, men de jobbar idag enbart för det som ger pengar eller ära. Dietister som sysslar enbart med kost och den verkan den har, verkar tappat bort sig helt.

Det farligaste som kan hända mig idag är att bli inlagd på sjukhus efter en trafikolycka. Vid alla operationer ger man rutinmässigt glukos dropp, vilket ger som direkt följd att blodsockret går i taket, men de anser man är inget problem, då man har ett bra motgift mot högt blodsocker Insulin. Varför man ger glukos har jag inte sett en bra förklaring på, jag har som veterinär opererat under många år och aldrig satt glukos dropp, har jag gjort fel då. Jag vet att det går lika bra utan. Varje högt blodsocker kostar hälsa och på samma sätt är det med varje känning. Detta borde inte vara en hemligt för den som bedriver vetenskap, varför ger man då även glukos dropp till personer som sagt att de inte vill ha. Man gör detta för att man alltid gör så, det tar cirka tre dagar innan man mår normalt efter glukos dropp. Var finns tillsynsmyndigheten.

Kan man åtminstone ge oss en enkel blankett att fylla i den avvikelse, så vi kan vissa på storleken på problemet.

När det gäller sjukhusmaten, så har vi bland våra medlemmar matsmugglare, som frivilligt hjälper till att få in MAT till den som ligger på sjukhus. Har man ätit sig frisk, så tål man inte den kolhydratrika sockersörja som serveras. Nu är många av oss vana att fasta, så enklast är att inte äta, vilket gör dem väldigt arga och frustrerade. Men varför skall jag äta det jag inte tål.

Var finns kunskapen i denna massiva misshandel av sockersjuka, var finns vetenskapen och studierna. Var finns kunskapen.

Lämna ett svar