Vi är beroende av bakterier

Det är inte helt utan problem att döda bakterier, när man ger antibiotika uppstår problem. Men konstigt nog gäller det inte när man dricker vattenreningsmedel, som enligt reklamen skall rena vatten från alla mikroorganismer, men när man dricker det så dödar det bara onda bakterier. Jag köper inte detta, för de borde döda bakterier, på samma sätt när man dricker det som när man renar vatten.
Antingen renare det inte vatten eller så dödar det på samma sätt när man dricker det. Jag ställer mig väldigt främmande till att man kan påverka tarmfloran, av mikroorganismer utan att veta vad man gör och få en positiv effekt. Goda och onda är ingen fungerande indelning, det bör vara en massaker av det bakterier vi skall leva tillsammans med. Detta är en djup okunskap bakom rådet att döda onda bakterier. Kan man inte namnge vilken sort eller typ av bakterier som är ond, kan man inte tillräckligt. De som tror på detta är lurade och tar en väldigt onödig risk.

Genom att använda ett falskt språk, när man beskriver vad som händer, så kan man lura fler. För ingen vet vad en ond bakterie är och oavsett vilken bakterie som dör då blir den ond och alla som överlever blir goda. Fortfarande är det på en väldigt låg nivå, som inte går att bedöma. Använd ett språk så vi kan jämföra med vetenskapen och vilka bakterier det gäller. Det är dax att kliva ut i ljuset och jag är helt övertygad att KS inte tål ljuset från kunskap.

Nu har jag fått besked om hur många troende KS har på Facebook, men det var inte det jag bad om. Jag hjälper ingen att sprida mer av samma information, som spridits tidigare, nu får ni höja nivån till fakta.

Den Olydiga Diabetikern Lars Lindblom

Lämna ett svar

Stäng meny