Vi är inte i mål, med LCHF.-

Vi kan inte sluta jobba med LCHF, för än vi gått i mål och uttömt allt vi kan vinna med den metoden. Nu vet jag att jag borde skriva mat enligt Olydiga (MeO), men väldigt många förstår inte då.

Innan insulinet kom, dog typ1 ganska fort och tragiskt, det gjordes stora studier hur man skulle få dem att överleva längre och då använde man en extrem LCHF, Denna kunskap finns kvar. Alla letade efter sånt, som gick att äta. Det fanns hela avdelningar på universitets sjukhusen, som jobbade med detta, jag tror de fick med det mesta.

Nu kommer nya på stående om kolhydrater.

– Alla kolhydrater är inte onda.

– kolhydrat begränsning ger högre blodsocker, för det är svårt och stressande.

– Reistentstärkelse i alla former, blir hälsokost. Resisten innebär att kropp inte kan bryta ner eller ta upp, det man ätit. Först ut var potatismjöl, när man provade och sa att det inte fungerade. Fick man svaret det fungerar inte för alla. Då fråga jag i Olydiga då var det en dom som blev hjälpt av 100 stycken. Nu kommer det mer nya produkter i samma spår. Provar ni mät blodsocker och dubbel kolla.

Jag är trött på alla nyheter och för varje nyhet suckar jag, bara djupare. LCHF räcker mycket längre utan konstiga tillägg.

 

Lämna ett svar

Stäng meny