Vikt är inte allt

Mycket av det en typ2 gör för att må bättre, har med vikt att göra. Det finns ett direkt samband mellan många killo och problem, med sockersjuka.
Jag var riktigt sjuk nu och har slagit ett nytt rekord i låg vikt. Jag var nere och vägde 75 kg som minst, nu när jag vägde så lite, så borde jag haft bättre blodsocker, men de hade jag inte. Den låga vikten vara allt annat än något, som gav fördelar. Jag kan citera Titti: att må så dåligt, var inte värt den låga vikten.

Jag har alltid, haft problem med att man ser vikten som det man måste lösa först för att må bättre och jag är fortfarande säker på att det inte är det viktigaste. För min del är det att lösa vad man äter, för att på sikt få kroppen att bli friskare, som är rätt. Nu kommer jag att prova att, försöka förklara ännu tydligare än tidigare.

Nu kommer det ta en stund innan jag orkar skriva mycket igen, men de kommer.

Den Olydiga

Lämna ett svar

Stäng meny