Vikt för er som inte är diabetiker.

Jag har nu dragit igång något som länge legat och väntat på mer aktivitet från min sida, jag starta gruppen 2015 och sedan har den i stort bara legat still. Det skall bli ändring nu då Olydiga Vikt, får stöd av alla admin. Jag hoppas detta gör att vi kan fortsätta att lära ut LCHF i god Skaldeman anda. Här finns inte plats för något konstigt påhittat eller konstgjorda produkter.

 

Olydiga Vikt (klicka för att komma dit)

 

Jag vet att vi kan detta men skrämt bort många med vårt namn på huvudgruppen, som gör att många tror vi bara jobbar med diabetiker, vilket inte stämmer. Vi jobbar med det mesta som är orsakat av mat, nu kommer vi att mer tydligt ägna oss åt en grupp, som många försöker lura att det finns snabba och enkla genvägar.

Den Olydiga Diabetikern Lars Lindblom

Kommentera

Stäng meny